Om DanKonfekt

DanKonfekt ApS er en grossistvirksomhed, der afsøger behovet hos kunderne og herudfra leverer slik, konfekture, chokolade og drikkevarer. Vi køber ind i både Danmark og i store dele af Europa.

Virksomheden blev etableret i 2008 af den dengang studerende Omar Hassoun. Omar startede DanKonfekt som et bijob for at klare sig gennem studierne.

I starten kørte firmaet kun i lokalområdet omkring Aarhus med et begrænset sortiment, men sidenhen er det vokset og servicerer nu kunder i hele landet. Ligesom det geografiske arbejdsområde er vokset, er udvalget og sortimentet ligeledes udvidet i betragtelig grad.

Vores ansatte

Vi er otte ansatte i virksomheden. Vi bestræber os på til hver en tid at opretholde vores høje serviceniveau.

Det er i dag Omar Hassoun, der ejer og driver DanKonfekt ApS..

Fleksibel virksomhed med fast kontaktperson

Mange af vores kunder er glade for, at de blot har én kontaktperson hos DanKonfekt. Desuden er vi ret fleksible og forsøger altid at imødekomme vores kunders ønsker og behov i forbindelse med sortiment, service og levering.

Vores Mission

Konfekture bringer glæde i vores hverdag. Derfor vil vi bidrage med et spændende og varierende udvalg af produkter med fokus på kundens behov.

Vores Vision

At være førende inden for branchen og dermed den foretrukne konfektureleverandør for medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder.

Vores Værdier

At have fokus på vores kunder og deres behov. Vi tilstæber altid at leve op til, samt overstige kundernes forventninger. Derfor forpligter vi os til at være fleksible og en betroet partner!