DanKonfekts hovedkontor i Tilst

Om Os

DanKonfekt ApS er en grossistvirksomhed med et stort sortiment af konfektureprodukter og drikkevarer til virksomheder over hele Danmark, Island og Grønland. DanKonfekt blev etableret i 2008, og vi har base i Tilst, Aarhus.

I takt med at DanKonfekt vokser, gør vores sortiment det også, og vi opdaterer hele tiden vores produktkatalog, så vi kan tilbyde dig de produkter, som din virksomhed ønsker, og de produkter, som du ikke vidste, at du havde brug for.

DanKonfekt ansætte

Vores service er lige så sød som vores slik.

Vores medarbejdere har meget viden og et dybdegående kendskab, når det kommer til vores sortiment. Både kundeservice og vores sælgere står til rådighed, hvis du har brug for at blive guidet gennem din købsproces og finde de produkter, der passer til din virksomhed. Vi er klar til at hjælpe dig.

Vi lytter til dine ønsker og har fokus på en høj kundetilfredshed.

Vores Mission

Konfekture bringer glæde i vores hverdag. Derfor vil vi bidrage med et spændende og varierende udvalg af produkter med fokus på kundens behov.

Vores Vision

At være førende inden for branchen og dermed den foretrukne konfektureleverandør for samarbejdspartnere og kunder samt medarbejdere.

Vores Værdier

At have fokus på vores kunder og deres behov. Vi tilstræber altid at leve op til, samt overstige kundernes forventninger. Derfor forpligter vi os til at være fleksible og en betroet partner!

Danske Hospitalsklovne
Gazelle 2023
Sport 'n' charity logo
Hjertestartnu