Service & levering

Vi går meget op i at yde den bedste service til vores kunder. Derfor tilbyder vi selvfølgelig alle vores kunder 100 procent valgfrihed vedrørende sortimentet til deres butik. Her kan du se vores sortimentudvalg og hvilke varegrupper vi kan tilbyde dig.

Hvis du mangler rådgivning til hvad du skal vælge fra vores lækre sortiment, hjælper vi gerne. Vi kan indgå i et samarbejde, og kommer gerne ud og besøger din butik. På den måde kan vi komme med en god vurdering af dine kunders behov og give en god anbefaling.

Vil du derimod hellere give os frie hænder, kan vi tilbyde at sammensætte hele dit sortiment for dig. Vi vil sammensætte et sortiment der er optimalt for din butik, ud fra en vurdering af dine kunders behov, samt vores ekspertise i hvilke varer der sælger bedst lige nu.
​Har du behov for hjælp, kan vi også hjælpe dig med at indrette din butik eller café. Så bliver du helt klar til at modtage dit nye sortiment og en masse nye kunder.

Kontakt DanKonfekt

Vi er altid klar til at give vores kunder de bedste markedspriser og den bedste service. Derfor står vi altid klar til at besvare på de spørgsmål du måtte have. Du kan skrive til os på [email protected]​ eller ringe til os på telefon +45 88 61 83 83. Vi tager også gerne imod bestillinger over telefonen.

​​

Gratis levering ved ordrer over DKK 3000,-

Når du har bestemt dig for hvilke varer der skal være i dit sortiment, tilbyder vi fri levering. Leveringen bliver helt uden omkostninger for dig, hvis du bestiller for over 3000,- pr. ordre. Derefter finder vi sammen et tidspunkt for levering som passer dig og din forretning bedst. Til ikke brofaste øer, så må I gerne høres os nærmere angående levering.