Service & levering

Vi går meget op i at yde den bedste service til vores kunder. Derfor tilbyder vi selvfølgelig alle vores kunder 100 procent valgfrihed vedrørende sortimentet til deres butik. Her kan du se vores sortimentudvalg og hvilke varegrupper vi kan tilbyde dig.

Hvis du mangler rådgivning til hvad du skal vælge fra vores lækre sortiment hjælper vi gerne. Vi kan indgå i et samarbejde, og kommer gerne ud og besøger din butik. På den måde kan vi komme med en god vurdering af dine kunders behov og give en god anbefaling.

Vil du derimod hellere give os frie hænder, kan vi tilbyde at sammensætte hele dit sortiment for dig. Vi vil sammensætte et sortiment der er optimalt for din butik, ud for en vurdering af dine kunders behov, samt vores ekspertise i hvilke varer der sælger bedst lige nu.
​Har du behov for hjælp, kan vi også hjælpe dig med at indrette din butik eller café. Så bliver du helt klar til at modtage dit nye sortiment og en masse nye kunder.

​​Valgfri levering – uden omkostninger

Når du har bestemt dig for hvilke varer der skal være i dit sortiment, tilbyder vi valgfri levering og leverancerne. Vi finder sammen et tidpunkt for levering som passer dig og din forretning.

Kontakt DanKonfekt

Vi er altid klar til at give vores kunder de bedste markedpriser og den bedste service. Derfor står vi også altid klar til at besvare på de spørgsmål du måtte have. Du kan skrive til os på info@dankonfekt.dk​ eller ringe til os på telefon +45 88 61 83 83. Vi tager også gerne imod bestillinger over telefonen.